Wellness arrangement

Er even helemaal tussenuit en tot rust komen in Groningen. B&B Woldstee en EkoWellness Groningen hebben voor u een ontspannen verwenarrangement samengesteld.

U verblijft in Bed & Breakfast Woldstee (www.woldstee.nl). Hier kunt u genieten van de rust en ruimte van het Groninger landschap. Maar ook de stad Groningen met al haar cultuur ligt op fiets afstand van de B&B. U kunt gratis een fiets meekrijgen.

Bij EkoWellness (www.ekowellness.nl) kunt u genieten van een CombiPlus-behandeling. Dit is een pedicure basisbehandeling gevolgd door een voetreflexmassage. Totaal duurt deze behandeling 90 minuten. De voetreflexmassage is mogelijk (deels) te declareren bij uw zorgverzekeraar.

Daarnaast heeft u de keuze uit twee behandelingen:

  • U kiest voor een Gold Facial-behandeling. Dit is exclusieve, huidverbeterende gezichtsbehandeling op basis van 24K goud, diamant en edelstenen. Deze bestaat uit: reiniging, peeling, stomen, verwijderen onzuiverheden, massage gelaat, hals, decolleté met edelstenen, masker en dagverzorging. Totaal duurt deze behandeling 90 minuten.
  • Of u kiest voor een klassieke lichaamsmassage van 90 minuten gecombineerd met een scrub en etherische oliën: een heilzame, ontspannen ervaring voor lichaam en geest. De scrub verwijdert dode huidcellen van uw lichaam wat een zijdezacht resultaat geeft en tevens stimulerend is voor de doorbloeding.

Het arrangement bestaat uit:

  • 2 overnachtingen in B&B Woldstee, logies en ontbijt
  • Een pedicure-behandeling op afspraak
  • Een beauty-behandeling op afspraak

In overleg met u wordt het verblijf ingeboekt en de behandelingen tijdens uw verblijf ingepland. Het arrangement is uiteraard op basis van beschikbaarheid.

Voorwaarden:

  • Minimaal 2, maximaal 8 personen.
  • Op basis van beschikbaarheid.

Prijs

€ 225 per persoon

UITBREIDINGEN

Uiteraard kunt u dit arrangement tegen meerprijs uitbreiden met meer nachten verblijf en/of meerdere of andere behandelingen bij EkoWellness.

Maar denk ook eens aan:

  • In samenwerking met Happy Yoga (op fietsafstand van de B&B) kunt u deelnemen aan een groepsles of kunt u een of meedere privélessen krijgen.
  • Ga een dag(deel) heerlijk ontspannen bij Beauty Sauna Peize (op een klein half uurtje rijden met de auto).

Informeer naar de mogelijkheden.