Wandelarrangement langs het Pieterpad

Tijdens dit arrangement loopt u de meest noordelijke etappes van het Pieterpad met haal- en brengservice:

1) Pieterburen-Winsum (12 km)

2) Winsum-Groningen (18 km)

3) Groningen-Zuidlaren (21 km)

4) Zuidlaren-Rolde (18 km)

5) Rolde-Schoonloo (18 km)

2/3/4/5-daags arrangement

U kunt zelf kiezen welke en hoeveel etappes u wilt lopen. U kunt kiezen uit een twee-, drie-, vier- of een vijfdaags wandelarrangement. Alle arrangementen zijn inclusief ontvangst met koffie/thee en Groninger koek, logies en ontbijt, lunchpakketjes voor onderweg, brengen naar startpunten en ophalen bij eindpunten en eventueel routebeschrijvingen van de etappes.  Informeer naar de mogelijkheden.

Voorbeelden

Een paar voorbeelden uitgaande van wandelen van noord naar zuid en de etappes volgens het boekje:

Tweedaags wandelarrangement

2-daags wandelarrangement langs het Pieterpad bestaande uit een overnachting logies en ontbijt en halen en brengen van en naar de eerste 2 etappes, Pieterburen-Winsum en Winsum-Groningen en lunchpakketjes voor onderweg.

€ 240 voor 2 personen

Driedaags wandelarrangement

3-daags wandelarrangement langs het Pieterpad bestaande uit twee overnachtingen logies en ontbijt en halen en brengen van en naar de eerste 3 etappes, Pieterburen-Winsum, Winsum-Groningen en Groningen-Zuidlaren en lunchpakketjes voor onderweg

€ 405 voor 2 personen

Vierdaags wandelarrangement

4-daags wandelarrangement langs het Pieterpad bestaande uit drie overnachtingen logies en ontbijt en halen en brengen van en naar de eerste 4 etappes, Pieterburen-Winsum, Winsum-Groningen, Groningen-Zuidlaren en Zuidlaren-Rolde en lunchpakketjes voor onderweg

€ 630 voor 2 personen

Vijfdaags wandelarrangement

5-daags wandelarrangement langs het Pieterpad bestaande uit vier overnachtingen logies en ontbijt en halen en brengen van en naar de eerste 5 etappes, Pieterburen-Winsum, Winsum-Groningen, Groningen-Zuidlaren en Zuidlaren-Rolde en lunchpakketjes voor onderweg

€ 895 voor 2 personen

Arrangement op maat

Uiteraard zijn de arrangementen op maat aan te passen. Bijvoorbeeld:

- van zuid naar noord

- aangepaste etappes, bijvoorbeeld meer of minder kilometers per dag

- voor meer dan 2 personen

- meer nachten verblijf, bijvoorbeeld voor een rustdag tussendoor of een dagje Groningen

- haal- en brengservice naar andere routes zoals Tocht om de Noord, het Rootspad of het Jacobspad

 

Vraag vrijblijvend een wandelarrangement op maat aan. Neem hiervoor contact op met Saskia in ’t Veld.

Gasten over het wandelarrangement langs het Pieterpad

"Drie etappes gelopen van het Pieterpad en genoten van de schoonheid en rust van Groningen. Saskia, hartelijk dank voor de perfecte service en de flexibiliteit. Alles is bespreekbaar en mogelijk. We hebben het erg naar ons zin gehad."

"Een vriendelijke, behulpzame gastvrouw voor wie niets teveel is. Een prachtige omgeving. Wat een positief begin van ons Pieterpad avontuur. Hartelijk dank"

"Beste Saskia, we zijn geweldig blij met jouw B&B adres, het had niet beter gekund. Je hebt 't perfect voor elkaar. Bedankt dat je ons ophaalde en ons weer naar de plaats terug wilde brengen waar we het Pieterpad weer gaan vervolgen. Bedankt voor je gastvrijheid."

"Lieve Saskia, wat ben je makkelijk, wat ben je lief en wat is alles goed verzorgd. Een heerlijke kamer, fijn bed, een 'fles' wijn en nu weer aan de wandel. Tot ziens"

"De eerste drie etappes zitten erop. Op naar de volgende vierentwintig! Bedankt voor alles, vooral het brengen was ideaal en ontzettend aardig!"

"Lekker geslapen, nu welgemoed weer verder wandelen op het Pieterpad. Alle pieterpad-ers: veel succes!"

"Wij hebben genoten van Pieterpad en de gastvrijheid van Woldstee. Saskia, reuze bedankt voor het brengen/halen. Wat een luxe is dit!"

"We kwamen na een zéér natte wandeling op een heerlijk plekje aan. Het laatste stukje Pieterpad in Groningen niet gedaan (Saskia heeft ons met de auto opgehaald). Heerlijke bedden. Heel gezellig! Bedankt"

"Een goed idee om de stal om te toveren in een B&B. We hebben heerlijk geslapen en genoten van het ontbijt. Dit konden we goed gebruiken na en voor onze Pieterpadwandelingen"

"Het is hier geweldig! Heerlijk ontbijtje, goede accomodatie, genieten van de rust en een schitterende haal en breng service voor de pieterpadders, zullen je zeker aanbevelen op onze site"

"Saskia, een unieke locatie om te shoppen (Groningen), wandelen (Pieterpad) en te ontbijten. Voor ons heel verrassend. De service die is verleend, het halen en brengen. Een mooi oord om aan anderen door te geven."

"Het was fantastisch om 2 dagen hier te zijn. Gastvrijheid, heerlijk ontbijt en een goed bed, uitgerust op! De afhaalservice is een geweldige aanvulling bij het verblijf. Wij komen graag terug!"

"Een heerlijk plekje om te verblijven. Fantastische service. Hartstikke bedankt. Inderdaad, het was super!"

"Een mooie plek, goed uitvalspunt na onze wandelingen. Een fijn thuis komen. Bedankt voor het heerlijke ontbijt, tips, een warm onthaal"

"Saskia, bedankt voor je gastvrije ontvangst. Je heerlijke, uitgebreide ontbijt gaf ons genoeg energie om de hele dag te wandelen. Het Pieterpad-arrangement is ons goed bevallen en de hond ook. We maken reclame voor je B&B. Bedankt!"

"Wij hebben genoten van de gastvrijheid, de heerlijke bedden, het lekkere ontbijt en de rest! Vandaag wandelen we de laatste etappe van het Pieterpad. Met het stevige ontbijt gaat dit zeker lukken. Hartelijk dank!"