Contactgegevens

Bed & Breakfast Woldstee
Wolddijk 103 A, 9738 AD Groningen
Tel. +31 (0)50 - 579 73 30
Email info(at)woldstee.nl

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van aanbiedingen, arrangementen, leuke en bijzondere activiteiten in Groningen en van de Woldstee in het bijzonder? Meld u zich dan aan voor de B&B-nieuwsbrief. Uw gegevens zullen in geen geval door worden gegeven aan derden.

Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief:

* verplicht

Bed & Breakfast

Het gaat bij ons puur en letterlijk om Bed & Breakfast. Dus 1) een goed bed met alles wat daarbij hoort en 2) een goed ontbijt.

De kamers zijn dus voorzien van twee comfortabele extra lange eenpersoonsbedden (2.10 m), een hang- en legkast, een werkplek en televisie. Iedere kamer heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Klik hier voor meer informatie over de kamers.

Het ontbijt wordt geserveerd in de gezellige woonkeuken en bestaat uit biologische of fair trade producten, daarnaast ook nog zo veel mogelijk regionaal (Noord Nederland). Alleen het brood is niet biologisch, maar komt wel van de dichtstbijzijnde bakker.

Volg ons op Facebook

U kunt ons ook volgen op Facebook (klik hiervoor op het logo). U vindt er actuele tips en aanbiedingen. En we stellen het uiteraard op prijs als u er een aanbeveling achter laat.

Betaalmogelijkheden

U kunt op de volgende manieren betalen:

- met een pinpas (Maestro/V-pay)

- contant (liefst gepast) 

- overboeking per bank naar IBAN: NL96ABNA0410161780 t.n.v. Saskia in 't Veld Diensten (BIC: ABNANL2A)

Helaas accepteren wij GEEN credit cards.

Wolddijk, Noorderhoogebrug

Bed & Breakfast Woldstee ligt aan de Wolddijk te Groningen. Deze eeuwen oude dijk loopt in Groningen door het dorp Noorderhoogebrug. Deze naam verwijst naar de voormalige brug over het Boterdiep.

Meer informatie over de Wolddijk.

Meer informatie over Noorderhoogebrug.

Duurzaamheid

Bij B&B Woldstee wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met duurzaam ondernemen. Bijvoorbeeld het water waarmee u doucht wordt verwarmd met behulp van zonnepanelen. En tijdens het ontbijt worden er zo veel mogelijk streek- en biologische producten geserveerd. Daarnaast wordt het afval gescheiden en kunt u een fiets lenen om de stad in te gaan.

Voormalige boerderij

B&B Woldstee is sinds april 2008 operationeel. De B&B is gevestigd in de schuur van de voormalige boerderij van boer Jansen (een begrip in Noorderhoogebrug). De schuur werd gebruikt voor schapen, koeien en paarden, maar is nu gedeeltelijk omgetoverd tot 4 gastenkamers met eigen badkamer en een gezellige woonkeuken.

Klik op de foto's om te vergroten

Uw gastvrouw

Uw gastvrouw is Saskia in 't Veld. Naast de B&B is zij werkzaam als professional organizer en geeft zij advies en training op het gebied van werk(plek)organisatie. Kijk hiervoor op haar website www.saskiaintveld.nl.

Sponsoring

B&B Woldstee sponsort Secretaresse Platform Noord (SPiN), omdat wij alle secretaresses in het Noorden een warm hart toedragen. SPiN is een vereniging van en voor secretaresses in Groningen, Drenthe en Friesland. Kijk voor meer informatie op: www.spin.nu.

Officiële opening op 6 juni 2008

Op vrijdag 6 juni 2008 is B&B Woldstee officieel geopend door Jacques d'Ancona. Hij heeft toen als eerste getekend in het gastenboek.

Klik op de foto's om te vergroten.

Artikel uit Dagblad van het Noorden 17-04-2007

Klik op de plaatjes om te vergroten.