Thema-weekend: Ont-Moet Jezelf

In het weekend van 8-10 september 2017 organiseert Anja Kuhn van flow|e|motion  een thema-weekend in B&B Woldstee: Ont-Moet Jezelf. Coaching met ondersteuning van honden.

Het dagelijkse leven is soms druk met alles wat we zo graag willen en 'moeten'. Hierdoor blijft er weinig tijd om bewust naar je eigen behoeftes te kijken. Jezelf raakt als het ware op de achtergrond. Tijdens dit weekend krijg je de kans om jezelf in alle rust te Ont-Moeten.

Door met elkaar te reflecteren, onderzoeken we waarin je ruimte zou kunnen en mogen creëren. Op die manier is het mogelijk het 'moeten' als een keuze te ervaren, waardoor je meer in balans blijft of afscheid neemt van belemmerende gedachten en opvattingen.

Hoe maak je keuzes die bij je passen? Waar zit je ware behoefte? Welke blokkades houden je tegen?

Coaching met ondersteuning van honden

Je hebt de bijzondere mogelijkheid om te ervaren welke kracht in coaching met ondersteuning van honden ligt. Samenwerken met een hond maakt het voor veel mensen makkelijker om bij je gevoel te komen en emotionele knelpunten of blokkades te herkennen en te overwinnen. De hond ondersteunt je, daagt je uit en houdt je een spiegel voor; heel direct, zonder (voor)oordelen. Door te observeren, te voelen en te vragen onderzoeken we jouw situatie. Op die manier kom je tot nieuwe inzichten en blijvende veranderingen.

Daarnaast worden diverse andere werkvormen ingezet zoals meditatie, wandelcoaching en stilteoefeningen.

De coach: Anja Kuhn

Anja Kuhn is de coach die jou begeleidt tijdens je proces. Ze stelt zich open en benadert je op een onbevangen en respectvolle manier. Haar empathie en rust nodigen je uit om je open te stellen en de verdieping aan te gaan. Ze moedigt je aan om je eigen pad te vinden. Daarbij is ze op de achtergrond altijd aanwezig voor steun. Soms zacht en soms doortastend, maar altijd op professionele manier. Anja zet tijdens de coachingssessies haar eigen honden in.

De honden van flow|e|motion zijn deels aanwezig tijdens dit weekend en we bekijken samen wat zij willen inbrengen in jou proces.

Thema-weekend Ont-Moet Jezelf

Data: vrijdagmiddag 8 t/m zondagmiddag 10 september 2017

Locatie: B&B Woldstee, Wolddijk 103a, 9738 AD Groningen, www.woldstee.nl

Organisatie: Anja Kuhn, www.flowemotion.nl

Prijs: € 360,- per persoon

De prijs is inclusief:
– 2 overnachtingen alleen op een kamer (bij 2 personen op 1 kamer geldt een korting van € 60 per persoon)
– alle maaltijden (soep, 2x ontbijt, diner en iets lekkers bij de koffie)
– drinken zoals fris, koffie en thee
– het inhoudelijke programma

Meer informatie of aanmelden?

Kijk voor het volledige programma, prijzen en meer informatie op http://flowemotion.nl/themaweekenden/.

Heb je vragen dan stel deze gerust door een mail te sturen naar info(at)flowemotion.nl Via dit emailadres kun je je ook aanmelden.