Amsterdamse School in Noord-Groningen-arrangement

In de maanden juni en juli van 2017 vindt een bijzondere cultuur-manifestatie plaats in vier Amsterdamse School kerken in de provincie Groningen. Hierbij is aandacht voor de viering van 100 jaar Amsterdamse School en wel specifiek voor de Groninger Amsterdamse School. 

Als locaties werd gekozen voor de Goede Herder-kerk in Bedum (architect E. Reitsma), DE KERK in Onderdendam (architect Alb. Wiersema) , de BOAZ-kerk in Westeremden (architect Alb. Wiersema) (deze drie Kerken van de Stichting Oude Groninger Kerken) en de Kabzeël kerk in Appingedam (architect E. Reitsma).

Er 3 prachtige fietsroute uitgezet, die de vier kerken verbinden. De fietsroutes geven gelegenheid om ook onderweg te genieten van de bouwstijl Amsterdamse School in woningen, gebouwen, boerderijen en andere objecten.

De 3 routes zijn beschreven in een handige boekwerk met veel foto's en omschrijving van het object. Het geheel nodigt uit om langer in ons mooi gebied te verblijven. Bij verschillende B&B’s in de omgeving zijn er enkele arrangementen opgesteld. B&B Woldstee is er daar een van.

Dit arrangement is inclusief:

>      ontvangst met koffie of thee en Groninger koek

>      1 of 2 overnachtingen incl. ontbijt

>      indien gewenst gebruik van fietsen

>      leuke fietstas met inhoud voor onderweg

>      het boekje Vier Kerken Amsterdamse Schoolstijl met fiets- en wandelroutes

Prijs

Prijs bij 3 dagen/2 nachten € 169 voor 2 personen

Prijs bij 2 dagen/1 nacht € 89 voor 2 personen